Svart ris

Svart ris är mytiskt. Det kallades tidigare för "det förbjudna riset" och fick endast lagas till kinesisk adel. Numera är det mest känt för sitt höga innehåll av antioxidanter och att det är näringsrikt. Riset smakar fylligt o nötigt, funkar till det mesta och även i matiga sallader.

Blötlägg gärna riset 12-24 timmar före det ska användas så blir det lättare för kropp


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨