Äggstanning, grundrecept

Basrecept för att göra äggstanning till en normalstor paj som sedan tar 30-40 minuter att bli lagom fast vid 225 grader C i ugnen. 

Matlagningsgrädden går att byta ut mot 50/50 mjölk och vispgrädde eller endast mjölk för en lättare paj. 
Tänk på att mängden salt/ peppar beror av vad du väljer att ha för övrig fyllning i pajen!


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨