Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Jag lagar mat för
|
2 st |
|
|
|
|
Börja med att förvärma ugnen på 160 grader C.
Snitta skinnsidan av ankbröstet i ett rutmönster, precis in till det rödare köttet. Salta och peppra.
Lägg i en kall stekpanna och värm på medelhög-hög värme. Stek skinnsidan ca. 5 minuter så att den blir lite krispig och vänd sedan ankbröstet och stek andra sidan några minuter. Lägg sedan över ankbrösten i en ungsfast form, spara fettet i stekpannan. Stick in en stektermometer på tjockaste stället.
Ankbröst ,Salt ,Peppar
Trendig husmanskost från Småland. Det här receptet ger bastanta kroppkakor med lago
91 Min 7 IngredientsEn vegetarisk risotto med svamp och grönsaksbuljong. Gott både för sig själv oc
30 Min 8 IngredientsJordärtskockspure med parmesan funkar mycket bra ihop med stekt kött som t ex entrecôte eller utskur
19 Min 4 IngredientsVanlig pasta som köps torkad. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen, vanli
17 Min 3 IngredientsGrundrecept för ris, ett bra tillbehör till olika maträtter.
Det finns massor
En enkel rätt som kan serveras med pasta och eventuellt bacon
9 Min 3 IngredientsFrikadeller är i princip kokta köttbullar- perfekt mat för barn!
21 Min 5 IngredientsEtt enkelt recept som ger en saftig och smakrik kyckling-filet
35 Min 4 IngredientsPotatis som kokar sig själv medan du gör andra saker!
Koka endast några minute