Experience a whole new way of cooking at home. Log in or Register new user. Good luck!
By logging in, you agree to our
Conditions
and
Privacy Policy
Fill in your e-mail and check your e-mail, when you click on the link in the e-mail, your e-mail is verified and after this you can change your password.
I'm Cooking for
|
2 st |
|
|
|
|
Börja med att förvärma ugnen på 160 grader C.
Snitta skinnsidan av ankbröstet i ett rutmönster, precis in till det rödare köttet. Salta och peppra.
Lägg i en kall stekpanna och värm på medelhög-hög värme. Stek skinnsidan ca. 5 minuter så att den blir lite krispig och vänd sedan ankbröstet och stek andra sidan några minuter. Lägg sedan över ankbrösten i en ungsfast form, spara fettet i stekpannan. Stick in en stektermometer på tjockaste stället.
Ankbröst ,Salt ,Peppar
Trendig husmanskost från Småland. Det här receptet ger bastanta kroppkakor med lago
91 Mins 7 IngredientsEn vegetarisk risotto med svamp och grönsaksbuljong. Gott både för sig själv oc
30 Mins 8 IngredientsJordärtskockspure med parmesan funkar mycket bra ihop med stekt kött som t ex entrecôte eller utskur
19 Mins 4 IngredientsVanlig pasta som köps torkad. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen, vanli
17 Mins 3 IngredientsGrundrecept för ris, ett bra tillbehör till olika maträtter.
Det finns massor
Kokt potatis är ett bra tillbehör som funkar till många rätter. Här ä
32 Mins 1 IngredientsEn enkel rätt som kan serveras med pasta och eventuellt bacon
9 Mins 3 IngredientsEtt lite annorlunda sätt att servera kycklingbröst
38 Mins 6 IngredientsFrikadeller är i princip kokta köttbullar- perfekt mat för barn!
21 Mins 5 IngredientsEtt enkelt recept som ger en saftig och smakrik kyckling-filet
35 Mins 4 IngredientsPotatis som kokar sig själv medan du gör andra saker!
Koka endast några minut