Salsa verde

Gröns sås kan se ut på många olika sätt och det viktigaste är 1) att det är gott om gröna blad och 2) att det finns något som balanserar upp beskan från bladen som t ex syra o sälta från citron, kapris o sardeller. Jag tycker att salsan blir mindre besk om jag hackar vitlök o blad jämfört med att köra den i en mixer. 


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨