Severity: Notice
Message: Undefined index: lang
Filename: models/Base.php
Line Number: 1686
Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/models/Base.php
Line: 1686
Function: _error_handler
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 176
Function: get_menu_uri
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once
Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Jag lagar mat för
|
1 | msk | |
|
150 | g |
|
1 | st | |
|
1 | pkt (380g) | |
|
5 | cm | |
|
2 | st | |
|
1 | st | |
|
|
Värm en stekpanna på medel till hög värme och dela chevre osten i 2-3 cm tjocka skivor. Behåll det vita skalet runt osten så håller den ihop bättre.
Lägg smöret i stekpannan och stek osten ca 1-2 minuter på varje sida beroende på hur tjocka skivorna är. Osten ska bli gyllenbrun med en lite frasig yta och en krämig kärna, dock inte smält inuti.
Chevre ,Smör
Börja med att hälla av spadet från bönorna, antingen genom att hälla ut dem i en sil eller bara att klippa av två hörn från paketet så att spadet rinner ut. Låt rinna av.
Ta fram en sallads-skål och lägg i salladen, riv den med fingrarna om det är stora blad. Skär purjolök, tomat och paprika i lagom stora bitar. Blanda de hackade bitarna i sallads-skålen och avsluta med att hälla i de vita bönorna.
Smaka av med salt och peppar
Sallad, påse eller huvud ,Vita bönor ,Purjolök ,Tomat ,Paprika ,Salt-Peppar
# | Bild | Meny id |
---|
# | Bild/Länk | Namn SE/EN | Uri SE/EN |
---|