Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Jag lagar mat för
|
4 skivor |
|
|
|
100 g |
|
1 dl |
|
|
|
1 st |
|
1 pkt |
|
1 st |
|
200 g |
|
100 g |
|
|
|
|
|
|
Lägg fram köttet i god tid så att det hinner bli rumstempererat före grillningen, minst 30 minuter är bra.
Gnid in köttet med lite olivolja och salta o peppra lite grand så att kryddorna kan dra in medan köttet blir rumsvarmt.
Kom ihåg att tända grillen så att den blir varm i god tid också- brukar ta 20-30 minuter, självklart med kol!
Entrecote ,Salt-Peppar
Grilldags!
Lägg köttet på den varma grillen och grilla först den sida som ska vara uppåt vid servering.
Vänd efter 1-4 minuter beroende av hur varm grillen är och hur genomstekt entrecoten önskas.
Finns en termomenter tillgänglig så ger 52 grader C i centrum en blodig entrecote medan 56 grader C ger mer genomstek.
Dela broccolin i lagom stora buketter och rensa haricot verts. Koka upp ca. 1 dl vatten med salt i en kastrull och ångkoka broccoli tillsammans med haricot verts ca 2-3 minuter. Kyl sedan direkt genom att spola kallvatten i kastrullen och låt stå en stund för att svalna. Häll sedan av det kalla vattnet.
Broccoli ,Haricot verts ,Salt
Köttfärslimpa är en klassiker som du enkelt kan göra personlig genom att lä
20 Min 10 IngredientsHär kommer en somrig sallad med chèvre, hallon, och saltrostade pinjenötter. Inga m
20 Min 10 IngredientsJag hittade det här receptet i gömmorna, som jag tycker ni ska prova om ni har brist p&ari
20 Min 10 IngredientsEn superenkel toast som fungerar både som fingerfood eller som en festlig förrätt. I
20 Min 10 IngredientsSå god dessert där du kan ta frukter som du har hemma och toppa med vit choklad. Orginalr
20 Min 10 IngredientsDet här är en riktigt klassiker från axelvaddarnas 80-tal. Toppa gärna med smul
20 Min 10 IngredientsEn bas i asiatiska maträtter som kan varieras med andra typer av nudlar och ris.
20 Min 10 IngredientsKlassiska asiatiska smaker som matchar varandra som handen i handsken. Personligen älskar jag r
20 Min 10 IngredientsMin ugnsbakade falukorv med en twist. Har gjort denna några gånger innan och barnen &aum
20 Min 10 IngredientsLätt och somigt är vad detta är. Passar perfekt som lunch eller till en middag en het
20 Min 10 IngredientsKöttbullar som först kokats i buljong och sedan steks för att få fin yta blir l
20 Min 10 IngredientsDen här rätten kombinerar svampsmaken med aromatisk salvia och som pricken över i en
20 Min 10 IngredientsInte så snygg att se på, dock så god att den blir förlåten. Den hä
20 Min 10 Ingredients