Severity: Notice
Message: Undefined index: lang
Filename: models/Base.php
Line Number: 1686
Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/models/Base.php
Line: 1686
Function: _error_handler
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 176
Function: get_menu_uri
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once
Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Passa på att laga denna fantastiska måltid när den vita sparisen är i säsong! Fisken och sparrisen tillagas här i sous vide och kan förberedas ca. 2 dagar i förväg och förvaras i kylen.
Se även den här kombinationen på mitt Instagram.
Jag lagar mat för
|
12 | st, medelstora | |
|
0.5 | st | |
|
2 | msk | |
|
0.5 | tsk | |
|
1 | nypa |
|
4 | st | |
|
1 | msk | |
|
2 | msk |
|
200 | g | |
|
3 | st | |
|
3 | msk | |
|
|||
|
|||
|
|
Hetta upp rapsolja i en stekpanna och klicka i smöret. Stek ena sidan av fliéerna tills de får fin färg. Lägg i vacpåse/ Stasherbag/ zip-påse tillsammans med stekskyn.
Det går att förbereda fisken 2 dagar i förväg och ha påsen i kylen, så kan du sous vidda inför serveringen.
Hälleflundra, portionsbit ,Rapsolja ,Smör
Ställ bunken över sjudande vattenbad och vispa ner smöret i en stråle, ta inte med bottensatsen av smöret.
Smaka av med färskpressad citronsaft, salt och nymald svartpeppar.
(Vill du göra en Mousseline, vänd då ner 1 dl vispad grädde i den färdiga Hollandaisen)
Pressad citron ,Salt ,Svartpeppar, nymald
# | Bild | Meny id |
---|
# | Bild/Länk | Namn SE/EN | Uri SE/EN |
---|
Severity: Core Warning
Message: Module 'soap' already loaded
Filename: Unknown
Line Number: 0
Backtrace: