Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Jag lagar mat för
|
250 g |
|
500 g |
|
300 g |
|
1 dl |
|
25 g |
|
1 tsk |
|
100 g |
|
1 st |
|
25 g |
|
3 dl |
|
5 st |
|
1 dl |
|
1 msk |
|
2 st |
|
1 kvist |
|
1 msk |
|
50 g |
|
6 st |
|
4 dl |
|
3 droppar |
Kantareller smakar fantastiskt mycket bättre om de vattnas ur före stekning. Superenkelt a
20 Min 10 IngredientsEn italiensk variant av husmansklassikern köttbullar.
Gå gärna in p&ari
En variant av kyckligfile i ugn där alla möjliga grönsaker kan vara med!
20 Min 10 IngredientsMiso-toppade auberginer med sesamfrön. Lätt att göra, dock en del ingredienser som in
20 Min 10 IngredientsEn klassiker bland såser som har rykte om sig att vara besvärlig. Det svåra med att slå en bearnaise
20 Min 10 IngredientsVästerbottenpaj är ett måste till skaldjur, även om du inte är i Väst
20 Min 10 IngredientsMin ugnsbakade falukorv med en twist. Har gjort denna några gånger innan och barnen &aum
20 Min 10 IngredientsHavreris är en ett svenskt alternativ till bulgur och traditionellt ris. Dessutom är det j
20 Min 10 IngredientsEn stadig råkostsallad med härliga primörer
20 Min 10 IngredientsMiniaubergine med riven tomat, vitlök, basilika, salladslök & parmesan! Ett perfekt ti
20 Min 10 Ingredients