Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Severity: Notice
Message: Undefined variable: rid
Filename: _parts/modal-card-rating-modal.php
Line Number: 15
Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/_parts/modal-card-rating-modal.php
Line: 15
Function: _error_handler
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/_inc/_slider.php
Line: 354
Function: view
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/menu-details.php
Line: 2
Function: view
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 288
Function: view
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once
En fantastiskt god förrätt där de olika smakerna som gifter sig perfekt på surdegsbrödet. De mest tidskrävande momenten kan förberedas i god tid före serveringen
CHEF WORK LEVEL:
I'm Cooking for
|
4 skivor |
|
1 klyfta |
|
2 msk |
|
1 st |
|
300 g |
|
1 klyfta |
|
1 msk |
|
1 msk |
|
|
|
1 st |
|
1 dl |
|
2 dl |
|
3 dl |
|
100 g |
|
1 dl |
|
100 g |
|
1 msk |
|
|
|
1 knippe |
|
3 dl |
|
|
Pressa vitlöken och bland med oljan, pensla brödet
Grilla eller rosta i panna, salta efter smak
Lägg på alla tillbehören på brödet så snyggt och aptitretande som möjligt
Färdig att servera!
Ta fram alla ingredienser. Hacka och riv svampen grovt. Skär löken fint
Fräs den hackade svampen och löken i smöret tills den får fin färg. Pressa därefter i vitlöken och blanda ner de finhackade persiljan. Salta och peppra efter smak.
Håll varm på svag värme fram till serveringen
Gör en 1-2-3 lag med socker, ättika och vatten. Skiva silverlöken i tunna skivor och lägg i lagen
Låt stå svalt i minst en timme
Mixa Gruyereosten med fäskosten i blender, tillsätt grädde till önskad konsistens. Smaka av med vinäger och salt. Lägg i en spritspåse eller i en pipflaska.
Färdigt att servera!
Värm matoljan till 60 grader celsius
Lägg ner persiljan samt lite salt i en blander tillsammans med oljan. Mixa i minst 10 minuter, sila av och häll över i en pipflaska.
Färdig att använda!
Basrecept för att steka ankbröst. Servera i skivor tillsammans med rotfrukter och andra goda tillbehör.
20 Mins 10 IngredientsSparris & pinjenötter är fantastiskt enkelt att laga till och passar perfekt tillsammans med parmesanost på till exempel pasta.
20 Mins 10 IngredientsEtt spänstigt och vackert tillbehör som fungerar till både kött, fisk ochgvegetariska måltider
20 Mins 10 IngredientsHelstekt ryggbiff blir saftigt och passar då det är många som ska äta tillsammans
20 Mins 10 IngredientsEn enkel rätt som blir supersaftig i ugnen. Här görs den med broccoli och salladslök, dock möjligt att ta t ex paprika, morötter, eller andra grönsaker. Servera med ris
20 Mins 10 IngredientsFrikadeller är i princip kokta köttbullar- perfekt mat för barn!
20 Mins 10 IngredientsEn mustig, vegetarisk tomatsås med röda linser! Ett enkelt alternativ till köttfärssås och du kan ha i precis vilka grönsaker du vill. Linserna innehåller bra protein så de är viktiga att ha med.
20 Mins 10 IngredientsI'm Cooking for
People
|
1
|
|
3
|
|
|