Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Jag lagar mat för
|
600 g |
|
2 tsk |
|
0.5 tsk |
Börja med att förvärma ångugnen på 80 grader C och att lägga upp fisken, torka av fisken och salta & peppra.
Har du lite extra tid kan du även prova att lättrimma fisken ca. 30-60 minuter med en kryddblandning
Låt fisken ligga tills det är ca. 15 minuter kvar tills den ska ätas
Torskrygg ,Salt ,Vitpeppar, malen
Sätt in fisken i ångugnen och räkna med ca. 10-12 minuter för att den ska nå lagom innertemperatur.
Mät gärna med en termometer, ca. 44-46 grader C gör att fisken fortfarande håller ihop och om du vill ha den genombakade till strax över 50 grader C finns det risk att den spricker upp lite.
Trendig husmanskost från Småland. Det här receptet ger bastanta kroppkakor med lago
91 Min 7 IngredientsEn vegetarisk risotto med svamp och grönsaksbuljong. Gott både för sig själv oc
30 Min 8 IngredientsJordärtskockspure med parmesan funkar mycket bra ihop med stekt kött som t ex entrecôte eller utskur
19 Min 4 IngredientsVanlig pasta som köps torkad. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen, vanli
17 Min 3 IngredientsGrundrecept för ris, ett bra tillbehör till olika maträtter.
Det finns massor
En enkel rätt som kan serveras med pasta och eventuellt bacon
9 Min 3 IngredientsFrikadeller är i princip kokta köttbullar- perfekt mat för barn!
21 Min 5 IngredientsEtt enkelt recept som ger en saftig och smakrik kyckling-filet
35 Min 4 IngredientsPotatis som kokar sig själv medan du gör andra saker!
Koka endast några minute