Ångkokt torskrygg

Att ångkoka fisk ger nästan alltid perfekt resultat, speciellt om du har en ångugn som här. Det går ju så klart även att höja upp fisken med en platta i en speciell gryta också så att vattnet kokar under fisken och ger ångan. 
Jag brukar sikta på 44-46 grader C för innertemperaturen i torskrygg och samtidigt ser jag att det finns många som rekommenderar straxt över 50 grader C. 


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨