Severity: Notice
Message: Undefined index: lang
Filename: models/Base.php
Line Number: 1686
Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/models/Base.php
Line: 1686
Function: _error_handler
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 176
Function: get_menu_uri
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once
Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Jag lagar mat för
|
400 | g | |
|
0.5 | dl | |
|
1 | msk | |
|
1 | tsk | |
|
|||
|
|
300 | g | |
|
4 | dl | |
|
4 | st | |
|
7 | dl | |
|
1 | msk |
|
25 | g |
Huvudrätter, , Buffet, Skolavslutning
|
Gör pannkaks-smeten genom att först knäcka äggen och vispa dem lätt. Blanda sedan i mjölet och hälften av mjölken. Vispa till en jämn smet (utan mjöl-klumpar) och häll därefter i resten av mjölken och vispa lite till. Använd gärna elvisp.
Det gäller att inte vara för långsam här för att inte fläsket ska bli överstekt! Kolla till fläsket och ta ut det ur ugnen om detta steg tar mer än 7-8 minuter..
Ägg ,Vetemjöl ,Mjölk
Ta ut plåten ur ugnen, lossa fläsket från botten av plåten med en lämplig stekspade och häll sedan pannkaks-smeten över fläsket. Sätt därefter tillbaka plåten i ugnen och grädda pannkakan, tar ca 35-45 minuter beroende av ugn.
Det är inte så noga om alla fläsk-bitar täcks och det är ingen fara med att fläsket inte är tillräckligt stekt då det blir klart under tiden pannkakan bakas. Bra att lossa fläskbitarna från plåten innan smeten hälls på så bränner inte fläskpannkakan fast så hårt.
# | Bild | Meny id |
---|
# | Bild/Länk | Namn SE/EN | Uri SE/EN |
---|