Severity: Notice
Message: Undefined index: lang
Filename: models/Base.php
Line Number: 1681
Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/models/Base.php
Line: 1681
Function: _error_handler
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 176
Function: get_menu_uri
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once
Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Nu vet du vad du ska använda dina torkade trattisar tilkl! Du ska så lart göra den här snabba såsen som blir klar på ungefär samma tid som du värmer pastavatten och kokar pastan. Servera gärna tillsammans med några gröna blad, t ex. ruccola.
Jag lagar mat för
|
140 | g | |
|
1 | st | |
|
1 | msk | |
|
2 | dl | |
|
1 | msk | |
|
1 | tsk | |
|
5 | dl | |
|
1 | tsk | |
|
1 | tsk |
|
1 | msk | |
|
300 | g |
|
25 | g |
|
Börja med att värma en stekpanna på medelvärme, skära baconskivorna i korta remsor och lägga dem i stekpannan medan den värms upp. Rör runt då och då medan du hackar den gula löken som du sedan lägger i stekpannan tillsammans med baconet. Stek tillsammans några minuter tills löken blir glansig, tillsätt eventuellt mer fett till stekningen om det verkar torrt.
Bacon ,Gul lök ,Fett till stekning
Tillsätt Dijonsenap, trattkantareller, timjan och grädde. Sönderdela evntuellt svampen något om det är stora kantareller.
Låt såsen koka upp och sedan småputtra i ca. 10 minuter så att kantarellerna suger i sig grädden och mjuknar.
Se till att såsen inte blir för torr och stabbig, späd den då med mer grädde alternativt pastavatten om det finns i närheten.
Dijon-senap ,Timjan, torkad ,Matlagningsgrädde, 15% fett