Severity: Notice
Message: Undefined index: lang
Filename: models/Base.php
Line Number: 1681
Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/models/Base.php
Line: 1681
Function: _error_handler
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 176
Function: get_menu_uri
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once
Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Jag lagar mat för
|
1 | st (ca. 600 g) | |
|
25 | g | |
|
1 | dl | |
|
2 | tsk | |
|
2 | tsk |
|
1.25 | dl | |
|
2 | dl | |
|
0.5 | krm |
|
125 | g | |
|
0.5 | tsk | |
|
|
Börja med att förvärma en stekpanna på hög värme och en tjockbottnad kastrull på medelvärme.
Förvärm även ugnen på 200 grader C.
Dela spetskålen på längden i två halvor och bryn snittytan hårt i stekpannan.
Smält och bryn smöret i kastrullen under tiden, avsluta när smöret blivit bubblat klart och blivit brunt i botten. Det tar ungefär lika lång tid att bryna smöret som spetskålen behöver i stekpannan.
Hacka hasselnötterna under tiden och smörj också en ugnsfast form, stor nog att rymma spetskålen.
Spetskål ,Smör ,Hasselnötter