Severity: Notice
Message: Undefined index: lang
Filename: models/Base.php
Line Number: 1686
Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/models/Base.php
Line: 1686
Function: _error_handler
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 176
Function: get_menu_uri
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once
Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Jag lagar mat för
|
400 | g | |
|
2 | st | |
|
4 | st | |
|
4 | st | |
|
1 | st | |
|
1 | st | |
|
0.5 | st | |
|
1 | tsk | |
|
4 | msk | |
|
|
2 | pkt | |
|
1 | msk | |
|
1 | msk |
|
1 | msk | |
|
1 | dl | |
|
0.5 | dl | |
|
1 | tsk |
|
2 | dl |
|
Förvärm ugnen på 225 grader C
Skala, skölj och dela alla rot- och grönsakerna i lagom stora delar. Dela gärna de hårdare råvarorna i mindre delar än de mjuka så blir de klara samtidigt. Skär citronen i klyftor.
Blanda samtliga ingredienser i en ugnsfast form och krydda med salt och timjan. Blanda runt så att olivoljan fördelar sig jämnt.
Sötpotatis ,Palsternacka ,Potatis ,Jordärtsskocka ,Paprika, gul ,Paprika, röd ,Citron ,Timjan ,Olivolja
Sätt in i ugnen och ungsrosta i ca 35-45 minuter beroende på hur stora delarna är. Små delar blir klara fortare än stora.
Kolla till någon gång mot slutet så att det inte bränns och prova gärna att sticka i de hårdaste delarna med en tandpetare för att känna så att de blivit mjuka rätt igenom.
Börja med att vispa grädden lätt så att den bli fluffig utan att bli fast.
Tillsätt crème fraîche och drygt hälften av senapen och saltet och vispa ihop allsammans. Smaka av och addera mer senap och salt efter behov.
Skulle det bli för salt eller senaps-starkt är det bara att lägga till lite mer grädde eller crème fraîche.
Visp-grädde, 35-40% fett ,Creme fraiche ,Dijon-senap ,Salt
# | Bild | Meny id |
---|
# | Bild/Länk | Namn SE/EN | Uri SE/EN |
---|