Osso buco med saffransris, gremolata och ruccola

Traditionellt serveras Osso buco (eller Ossobuco) med saffransrisotto och det här är en traditionell variant med just saffransrisotto, gremolata och lite gröna blad. Osso bucon kan gärna göras i förväg och värmas på inför servering eftersom den tar ett tag att tillaga även om det mest är själva kokningen som tar tid. 

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
Recept tid:
Recept tid:
Recept tid:
Recept tid:
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨